Ми – сильні! Ми – українці!

postheadericon Правила прийому та електронна реєстрація в закладі

Прийом дитини до дошкільного навчального закладу здійснюється керівником протягом календарного року на підставі:

  • направлення Правобережного відділу освіти ДОН ЗМР, яке видається на підставі електронної реєстрації – черзі до дошкільного навчального закладу міста Запоріжжя;

  • копія свідоцтва про народження дитини;

  • заяву про прийом дитини в ЗДО «Оленка»;

  • медична карта розвитку дитини (індивідуальна карта) заповнюється дільничним лікарем-педіатром, підписується в імунному кабінеті і завідуючою дитячою поліклінікою;

  • заповнена анкета для батьків «Давайте познайомимося»;

  • згода на обробку персональних даних.

  • висновок про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини (для спеціальних груп  з порушенням мовлення)
     

За дитиною зберігається місце в дошкільному навчальному закладі державної та комунальної форм власності у разі її хвороби, карантину, санаторного лікування, на час відпустки батьків або осіб, які їх замінюють, а також у літній оздоровчий період.

 

Відрахування дитини з дошкільного навчального закладу державної та комунальної форми власності може здійснюватись:

  • за бажанням батьків або осіб, які їх замінюють;
  • на підставі медичного висновку про стан здоров’я дитини, що виключає можливість її подальшого перебування у дошкільному навчальному закладі даного типу;
  • у разі несплати без поважних причин батьками або особами, які їх замінюють, плати за харчування дитини протягом двох місяців.

ШАНОВНІ БАТЬКИ !

Багато з Вас не раз стикалися з проблемою отримання місця для своїх дітей в дитячому садку. Тепер для Вас створено можливість поставити дитину в чергу, не виходячи з дому або в обраному дитячому садку. Для самостійної реєстрації дитини необхідно заповнити форму у розділі:«Мої заявки» на сайті реєстрації: reg.isuo.org.

Далі можна відслідковувати статус поданої заявки і стежити за просуванням черги. Крім того, є можливість переглянути інформацію про нормативну наповнюваність, про черги в дошкільні установи, дізнатися всю необхідну інформацію про всі дитячі садки обраного регіону.

 

Перед початком роботи ознайомтесь з інструкцією по електронній реєстрації для батьків.

Шановні батьки, на сайті електронної реєстрації надана можливість подачі заяви для постановки на облік самостійно, в дошкільному навчальному закладі та у відділі освіти адміністрації району (за місцем проживання) дитини, що потребує місце в дошкільному навчальному закладі. Для успішної реєстрації Вашої дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви Вам необхідно вказати достовірну інформацію. Подавати заявку можна лише в один дошкільний навчальний заклад. При необхідності, обраний ДНЗ можна змінити, звернувшись до відповідальної особи ТВО Дніпровського району. Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування черговості.

 

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи в дошкільний заклад.

 

часи прийому:        

понеділок         – 10.00-12.00,

середа              – 15.00-17.00

з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг) або прикріпити до заяви сканкопії вищевказаних документів. Якщо заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів, Вашу заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена оригіналами документів, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді.

 

Для електронної реєстрації в дошкільному навчальному закладі батькам необхідно надати оригінали документів:

  • свідоцтво про народження дитини;
  • паспорт одного з батьків;
  • документ, що підтверджує наявність пільг.

Звертаємо вашу увагу: для реєстрації своєї дитини Ви маєте можливість подати заявку лише в один ЗДО

Comments are closed.